Tilaus- ja sopimusehdot

OSAPUOLET

Nämä ehdot (”Ehdot”) soveltuvat sopimukseen (”Sopimus”), joka on solmittu tänä päivänä, jolloin Sinä olet sähköisesti, sähköpostilla tai kirjallisesti hyväksynyt Sopimuksen ehdot, seuraavien osapuolten kesken:

Huippu Center Oy , Y-tunnus 2772236-1, osoitteessa Siikaranta 9 A, 70620 Kuopio (”Myyjä”) ja

Sinä asiakas, olet hyväksynyt (mikäli olet alle 18 vuotta, Sinun on hankittava huoltajien hyväksyntä) sähköisesti, sähköpostilla tai kirjallisesti sopimuksen, tuotteiden ja/tai palveluiden ostamisesta ja ajan varauksesta palveluiden antamista varten (”Sinä”).

Myyjä ja Sinä voitte olla molemmat jäljempänä yhdessä ”Osapuolet” ja kumpikin erikseen ”Osapuoli”.

Selvyyden vuoksi todetaan, että nämä Ehdot koskevat vain verkkokaupasta ja trampoliinin ajanvarauksesta tehtyjä ostoja.
Jäsenyyksiä koskevat sopimusehdot ovat luettavissa täällä.

MÄÄRITTELYT

”Palvelu” tarkoittaa Myyjän markkinoimia ja myymiä tuotteita sekä palveluita, joita voit ostaa verkkokaupasta.

”Palveluvaraus” tarkoittaa ajanvarausta Palveluihin eli Palvelun ostamista.

”Tuote” tarkoittaa Myyjän verkkokaupassa kulloinkin markkinoimia ja myymiä tuotteita.

PALVELUVARAUKSET JA NIIDEN PERUMINEN

Tekemäsi Palveluvaraukset ovat sitovia sopimuksia Sinun ja Myyjän välillä. Voit kuitenkin perua Palveluvarauksen seuraavasti:

  1. Palvelulla on 14päivän palautusoikeus, lukuunottamatta tietylle aikavälille suunniteltua kurssia, jonka maksu on samalla sitova ilmoittautuminen kurssille. Peruminen on mahdollista tehdä lääkärintodistuksella.
  2. Jos perut Palveluvarauksen myöhemmin kuin 0 minuuttia ennen varaamaasi palveluaikaa, voit tehdä sen ainoastaan puhelimitse Myyjälle ja Sinun tulee maksaa Myyjälle 50 % Palvelun hinnasta.
  3. Mikäli et peru Palveluvarausta lainkaan tai perut sen myöhemmin kuin edellä kohdassa b) on todettu, Sinun tulee maksaa Myyjälle koko Palvelun hinta.

Palautuksissa/reklamaatioissa/peruutuksissa olethan yhteydessä vastaanottoomme center@huippupaikka.fi (044 753 1109) tai kurssin ohjaavaan ohjaajaan (yhteystiedot kurssin tiedoissa).

Palautus suoritetaan asiakkaan käyttämälle maksutavalle.

Myyjä voi laskuttaa Sinulta edellä olevat maksut laskulla, mikäli Osapuolet eivät sovi, että maksat ne verkkokaupassa tai Myyjän tiloissa. Myyjä voi lisätä kohtuullisen laskutuslisän 5,00 euroa laskun summaan.

Mikäli Myyjä joutuu perumaan Palveluvarauksen, Sinun ei tarvitse maksaa Palvelun hintaa. Myyjällä on oikeus perua Palveluvaraus, jos Palvelun toimittamiselle tulee este, esimerkiksi sairaustapaus, liian vähäinen osallistujamäärä tai muu vastaava este.

Alaikäiset

Voimassa oleva laki edellyttää, että tarvitset huoltajien suostumuksen, mikäli et ole täyttänyt 18 vuotta. Sopimus astuu voimaan vasta sen jälkeen, kun Sinä ja huoltajasi ovat antaneet suostumuksensa Sopimuksen solmimiseen.

YHTEYDENPITO

Ilmoita palvelussa ajan tasalla olevat yhteystietosi, niin että Myyjä voi ottaa Sinuun yhteyttä tarvittaessa.

Tässä tarkoituksessa Myyjällä on oikeus lähettää Sinulle myös sähköposteja ja tekstiviestejä.

Myyjä voi lähettää Sinulle sähköpostia salaamattomana. Tällaisen viestinnän turvallisuutta heikentää se, että väärin reititettynä tai siepattuna suojaamaton sähköposti voidaan lukea helpommin kuin suojattu sähköposti.

On tärkeää, että Sinä ymmärrät ja hyväksyt, että mitkä tahansa tiedot, jotka on lähetty Internetin tai muun julkisen tietoverkon välityksellä, eivät ole 100 % turvassa. Siinä määrin kuin pakottava laki sallii, Myyjä ei vastaa mistään menetyksestä koskien tietoja, jotka Sinä lähetät Myyjälle Internetin tai muun julkisen tietoverkon välityksellä.

REKLAMAATIOT JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteet myydään sellaisina, kuin ne ovat vaaranvastuun siirtyessä Tuotteesta Myyjältä Sinulle, jollei tästä nimenomaisesti kirjallisesti sovita toisin Osapuolten kesken.

Palvelut myydään sellaisina, kuin ne ovat, mikäli tästä ei nimenomaisesti kirjallisesti sovita toisin Osapuolten kesken.

Palveluiden palautusoikeus on kerrottu kohdassa ”Palveluvaraukset ja niiden peruminen”.

Sinetöityjen Tuotteiden osalta palautusoikeus koskee vain ehjällä sinetillä varustettuja Tuotteita.

Jos ostos on maksettu luottokortilla, palautettu summa hyvitetään luottokorttitilille. Palautukset suoritetaan siis sille maksutavalle, jota asiakas on käyttänyt verkkokaupassa.

Palautuksissa/reklamaatioissa/peruutuksissa olethan yhteydessä vastaanottoomme center@huippupaikka.fi (044 753 1109) tai kurssin ohjaavaan ohjaajaan (yhteystiedot kurssin tiedoissa).

VASTUUNRAJOITUS

Myyjän vastuu Palveluista ja Tuotteista rajautuu lain sallimiin enimmäismääriin kaikissa tilanteissa.

EI TAKUUTA

Myyjä ei myönnä Tuotteille tai Palveluille takuuta, mikäli Osapuolten kesken ei ole sovittu toisin kirjallisesti.

SOVELLETTAVA LAKI

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

SOPIMUKSEN SIIRTÄMINEN

Myyjä saa siirtää Sopimuksen tai sen osan kolmannelle osapuolelle, jos Myyjä on liiketoimintakaupan, yritysjärjestelyn tai vastaavan toimenpiteen kohteena tai osapuolena.